EXCLUSIV // Cine este șoferul teribilist, vinovat de carnagiul de la Strășeni. Anterior ar fi fost prins băut la volan pe străzile Chișinăului

Reporterii PulsMedia.MD au reușit să-l identifice pe șoferul teribilist care a provocat tragicul accident din această dimineață, în localitatea Codreanca din raionul Strășeni, soldat cu decesul a cinci persoane, printre care iubita sa de numai 17 ani, dar și rănirea a cinci copii.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 10 august 2024, 17:51   9521
Puls

Potrivit surselor PulsMedia.MD tânărul care se afla la volanul automobilului de marca Mitsubishi Outlander, în vârstă de 22 de ani, este Radu Jalbă, originar din Chișinău.

În urma accidentului acesta s-a ales cu o fractură de picior și a fost internat în Spitalul raional Strășeni, unde este păzit de către oamenii legii, până când va fi externat din spital și reținut pentru 72 de ore.

Sursele noastre demne de încredere, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au mai comunicat că individul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru furt și jaf. Totodată, în prezent pe numele acestuia, s-ar afla în proces de documentare  un dosar penal, după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan pe străzile capitalei.

EXCLUSIV // Cine este șoferul teribilist vinovat de carnagiul de la Strășeni. Anterior a fost prins băut la volan în Chișinău

Amintim că în această dimineață, în timp ce se deplasa cu viteză excesivă, la volanul Mitsubishi Outlander, ar fi efectuat o depășire în curbă unde s-a izbit frontal, într-un automobil de marca Opel, în care se afla o familie.

În urma impactului, mașinile au fost cuprinse de flăcări, iar martorii accidentului au reușit să-l scoată pe individ din automobilul său, dar și pe cei cinci copii din ambele automobile.

(FOTO) EXCLUSIV // Cine este șoferul teribilist vinovat de carnagiul de la Strășeni. Anterior a fost prins băut la volan în Chișinău

 Iubita sa, o adolescentă de 17 ani, care se afla pe bancheta din față, dar și o femeie de 56 de ani, pe care individul a luat-o cu trei copii ca pasageri de ocazie, din nefericire au decedat.

Din nefericire au decedat și șoferul autoturismului de marca Opel, un bărbat de 37 de ani, soția sa în vârstă de 32 și soacra de 54 de ani, care se aflau de asemenea în acest vehicul.

Conform datelor poliției cinci copii, cu vârste cuprinse între un an și 13 ani, au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. 

Trei dintre aceștia, cu vârste de 6, 7 și 13 ani, erau pasageri în Mitsubishi. Aceștia erau împreună cu bunica lor, care a decedat. Potrivit oamenilor legii ei au fost preluați la ocazie. La spital au ajuns și alți doi copii, de un an și 9 ani, care se aflau în Opel. 

EXCLUSIV // Filmul carnagiului de la Strășeni. Șoferul vinovat a scăpat cu viață, iar iubita sa de 17 ani a murit

Carnagiul de la Strășeni. Trei copii - în stare gravă. Toți cinci au între 1 și 10 ani