Tragedia de la Fălești. Cine este tânăra care a decedat

Tânăra de 19 ani, care ieri și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, s-a dovedit a fi una una din cele două tinere din Bălți care anul acesta a reușit să i-a 10 pe linie la examenele de Bacalaureat.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 3 noiembrie 2023, 13:52   8246
Melania

Este vorba despre Melania Cernat, o tânără care a absolvit liceul „Mihai Eminescu” cu o medie de 9, 95 fiind scutită de proba la geografie și limba engleză după ce a ocupat locul I la olimpiadele republicane la aceste materii.

Melania Certan


Melania a fost scutită de examenul la limba engleză de două ori, iar pe lângă victoria la olimpiadă, tânăra deținea și certificatul internațional Cambridge C1. 

Într-un interviu pentru NordNews, aceasta declara că:

„Aș spune că examenul pentru permisul de conducere a fost mult mai emoționant. Școala mi-a luat mult timp, mă pregăteam intens de testele din perioada anului școlar, cât și de examenul de bacalaureat, dar mi-a rămas mult timp și pentru viața personală”.

Amintim că în după-amiaza zilei de ieri, tânăra a decedat, după ce s-a răsturnat cu un automobil de marca Geely, în localitatea Mărăndeni, din raionul Fălești.

(FOTO) Grav accident, soldat cu decesul unei tinere de 19 ani, la Fălești

horosCOP - 06 octombrie, 2024: Racii simt că eforturile lor încep să dea roade, ca și cum ar rezolva un caz complicat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor fi dezvăluite și ce planuri ascunse vor ieși la iveală în urma acestor influențe cosmice? Horoscopul zilnic promite să ofere indicii valoroase pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

De luni, alegătorii pot solicita votarea cu urna mobilă

Persoanele care din motive de sănătate sau din alte motive temeinice nu pot veni în localul secției de votare, pentru a vota la referendum și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, pot solicita biroului electoral votarea cu urna de vot mobilă. Cererile privind votarea la locul aflării pot fi depuse începând de luni, 7 octombrie.

Promo-LEX: Candidații la alegeri nu renunță la „pomeni” electorale, folosesc resursa administrativă și incită la ură

În primele zece zile de campanie electorală, Promo-LEX a identificat cel puțin 792 de acțiuni de promovare a candidaților al prezidențiale și a participanților la referendum. Printre încălcările identificate se numără incitarea la ură, discursul discriminatoriu, oferirea pachetelor cu produse alimentare cetățenilor și utilizarea resursei administrative.