UPDATE // Focuri de armă în proximitatea unei școli din Soroca. IGP confirmă cazul

UPDATE // Solicitată telefonic, Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 7 februarie 2024, 14:42   4697
Soroca

„Polițiștii din Soroca au fost sesizați astăzi, în jurul orei 12:40 cu privire la faptul că un bărbat a fost împușcată dintr-un automobil. La fața locului, polițiștii au depistat la sol victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din municipiul Soroca, care a declarat că a fost împușcat de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, dintr-un automobil de marca Mercedes Sprinter”, susține Fetco.

Sursele noastre menționează că pistolul din care a tras individul ar fi ost furat în 2013 și era căutat de către IP Buiucani.

Știrea Inițială

Un bărbat ar fi ajuns la spital, după ce în amiaza zilei ar fi fost împușcat dintr-un automobil. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 13:00, pe strada Ștefan cel Mare 88 în proximitatea unei școli din orașul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD.

Victima a fost transportată de urgență la instituția medicală pentru acordarea ajutorului medical și a fost internat la Spitalul Raional Soroca”, potrivit șefei Secției Comunicare și Protocol IGP,

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat care are o companie ce se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare.

(FOTO) Focuri de armă, la Soroca. Primele imagini de la fața locului

La el acasă ar fi venit un concurent de-al său ca să-și regleze conturile mai vechi avute cu acesta, iar în urma unui schimb de replici între cei doi, oapstele nepoftit, în timp ce se afla în mașină, a efectuat o împușcătură dintr-o armă în direcția celui de-al doilea.


În urma incidentului, unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

(SURSE) Noi detalii despre reglările de conturi în stilul anilor `90, la Soroca. Pistolarul ar fi blocat victima cu mașina în trafic

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.