(SURSE) Noi detalii despre reglările de conturi în stilul anilor `90, la Soroca. Pistolarul ar fi blocat victima cu mașina în trafic

Au apărut noi detalii despre focurile de armă care au răsunat în această după amiază pe strada Ștefan cel Mare din orașul Soroca, în urma unor reglări de conturi în stil mafiot.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 7 februarie 2024, 15:26   2445
Soroca

Potrivit surselor PulsMedia.MD, apropiate anchetei, dar care au solicitat să nu le fie divulgată identitate, pistolarul ar fi  Nicolae C, un în tânăr în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Vasilcău, din raionul Soroca.

(FOTO) Focuri de armă, la Soroca. Primele imagini de la fața locului

Aflându-se în orașul Soroca, individul cu mașina sa ar fi blocat intenționat în trafic automobilul victimei, un om de afaceri care se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare, cunoscut în oraș ca alias „БЛУДНЫЙ СЫН” (Fiul Rătăcitor).

Ulterior, Nicolae C a coborât din automobil și dintr-un pistol de model CZ a efectuat două focuri de armă în direcția victimei rănind-o la un picior.

Victima a fost transportată al spital, iar peste ceva timp oamenii legii au reușit să stabilească locul aflării pistolarului și să-l rețină cu arma la el.

Acesta a fost escortat la IP Soroca pentru a fi documentat, ulterior s-a stabilit că pistolul din care a tras era deținut ilegal.

NEWS ALERT // Focuri de armă în proximitatea unei școli din Soroca. Om de afaceri, împușcat dintr-o mașină

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.