EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 7 septembrie 2024, 18:53   4074
Patosca

În imaginile obținute de noi se vede și polițistul căruia Patosca i-a deteriorat uniforma.

Amintim că individul în vârstă de 38 de ani, a fost tras pe dreapta de polițiștii din Ceadîr-Lunga, după ce l-au observat cum se deplasa neuniform pe stradă la volanul unui Volkswagen. Testul cu aparatul Drager a fixat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,79 mg/l. 

„Șoferul, originar din raionul Ceadîr-Lunga și membru al unui partid politic, a agresat fizic și verbal un polițist de patrulare, deteriorând și uniforma angajatului.Pentru a stopa comportamentul neadecvat al acestuia au fost aplicate mijloace speciale, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. În privința șoferului au fost pornite două cauze penale pentru amenințarea sau violența îndreptată împotriva unei persoane cu funcție de răspundere și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al IGP.

(VIDEO) Soțul președintei OT a Partidului „Renaștere” Ceadîr-Lunga, prins băut la volan. Individul a agresat agenții de patrulare