(FOTO) Fiul președintelui OT „Renatștere” Orhei, prins fără permis la volanul mașinii primăriei Pohrebeni

Fiul minor al unui primar și președinte al Organizației Teritoriale a Partidului „Renaștere” Orhei ar fi fost prins fără permis de conducere la volanul mașinii primăriei, susțin sursele PulsMedia.MD

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 7 septembrie 2024, 18:44   904
IGP

Poliția Națională a anunțat că adolescentul de 17 ani ar fi condus neuniform un automobil de marca Dacia.

„Polițiștii au acționat imediat, îndepărtându-l de la volanul mașinii și aplicându-i o sancțiune pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere. De asemenea, și tatăl băiatului a fost sancționat pentru că a predat mijlocul de transport unui minor care nu deține dreptul legal de a conduce. Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială”, se arată în comunicat.

Potrivit surselor PulsMedia ar fi vorba despre fiul lui Vasile Cojocaru, președinte al Organizației Teritoriale a Partidului „Renaștere” Orhei, dar și primar al localității Pohrebeni.

Aceleași surse au ținut să menționeze că automobilul de marca Dacia cu plăcuțe de înmatriculare AKZ 273, ar fi mașina primăriei Pohrebeni.

Amintim că ieri-seara, Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.

(VIDEO) Soțul președintei OT a Partidului „Renaștere” Ceadîr-Lunga, prins băut la volan. Individul a agresat agenții de patrulare