BREAKING NEWS // Unul dintre cei doi polițiști, implicați în accidentul de pe strada Muncești, a murit la spital

Unul dintre cei doi polițiști de patrulare, care se aflau în automobilul Toyota, ce s-a izbnit într-un troleibuz de pe ruta Nr.5, la data de 2 Aprilie, pe strada Muncești, ar fi pierdut lupta pentru viață, susțin sursele PulsMedia.MD

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 5 aprilie 2023, 15:48   1651
Unul dintre cei doi polițiști, implicați în accidentul de pe strada Muncești, a murit la spital

Potrivit surselor ar fi vorba despre tânărul în vârstă de 33 de ani, din cadrul Direcției Patrulare „Centru” a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, care se afla la volanul automobilului.

Acesta era angajat în sistemul polițienesc de aproximativ 10 ani.

Amintim că cei doi polițiști se aflau în afara orelor de serviciu și se deplasau cu automobilul de marca Toyota când cel care se afla la volan, nu ar fi manifestat prudență în timpul conducerii, nu a adaptat regimul de viteză conform condițiilor meteorologice, și a pierdut controlul volanului, iar automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în troleibuzul cu numărul de bord 2195, de pe ruta nr. 5. 

În urma accidentului, cei doi polițști au fost descarcerați dintre fiarele contorsionate ale automobilului de către colegii de la IGSU, iar ulterior au fost transportați la spital în stare gravă.

Totodată, este de menționat că după producerea accidentului, șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a dispus inițiarea unei anchete de serviciu în acest caz.

EXCLUSIV // Doi angajați MAI se zbat între viață și moarte, după accidentul de pe Muncești. Cernăuțeanu a dispus inițierea unei anchete

UPDATE //(FOTO) Grav accident pe șoseaua Muncești. Un troleibuz a proiectat o mașină într-un șanț

horosCOP - 3 mai: Leii vor străluci astăzi ca un detectiv care rezolvă un caz complicat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin ape tulburi, unde arhetipurile astrologice se confruntă cu umbrele propriilor temeri. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum ne vor ghida ele în demascarea adevărurilor ascunse?