EXCLUSIV // Doi angajați MAI se zbat între viață și moarte, după accidentul de pe Muncești. Cernăuțeanu a dispus inițierea unei anchete

Doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne se aflau în automobilul de marca Toyota, care în această dimineață s-a ciocnit frontal cu un troleibuz de pe ruta Nr.5, pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica al capitalei. Cei doi, unul dintre care se afla la volan, au fost transportați la spital în stare gravă și au fost internați în Secția de Reanimare, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 2 aprilie 2023, 17:23   3276
Doi angajați MAI se zbat între viață și moarte, după accidentul de pe Muncești

Este vorba despre doi polițiști din cadrul Direcției Patrulare „Centru” a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

Mașina era condusă de un subofițer superior în vârstă de 33 de ani, care avea ca pasager pe colegul său, un ofițer din cadrul aceleeași direcții, în vârstă de 47 de ani.

Sursele menționează că cel de 33 de ani activează în poliție de aproximativ 10 ani, iar colegul său de 6 ani.

Cei doi se aflau în afara orelor de serviciu și se deplasau cu automobilul de marca Toyota când cel care se afla la volan, nu ar fi manifestat prudență în timpul conducerii, nu a adaptat regimul de viteză conform condițiilor meteorologice, și a pierdut controlul volanului, iar automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în troleibuzul cu numărul de bord 2195, de pe ruta nr. 5. 

În urma accidentului, cei doi polițști au fost descarcerați dintre fiarele contorsionate ale automobilului de către colegii de la IGSU, iar ulterior au fost transportați la spital în stare gravă.

Totodată, este de menționat că după producerea accidentului, șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a dispus inițiarea unei anchete de serviciu în acest caz.

UPDATE //(FOTO) Grav accident pe șoseaua Muncești. Un troleibuz a proiectat o mașină într-un șanț