UPDATE // Două persoane au murit într-o mașină blocată în zăpadă, la Căușeni

Cadavrele a două persoane au fost depistate într-un automobil blocat în nămeți. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 12:13   5371
IGP

UPDATE: Reprezentanții IGSU au confirmat informația, iar IP Căușeni a înregistrat un material pentru a documenta cazul. Sursele noastre menționează că automobilul era de marca Volkswagen, iar victimile s-au dovedit a fi un cuplu, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 63 de ani.

(FOTO) Imagini de la locul tragediei din Căușeni. Volkswagen-ul era acoperit cu zăpadă

Știrea inițială

Potrivit surselor cadavrele au fost găsite de către un trecător, într-un automobil care a derapat de pe traseu și a rămas blocat în nămeți. 

Acesta a alertat imediat  poliția, dar și a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul celor două persoane.

Sursele noastre mai precizează că o versiune preliminară ar fi faptul că victimile s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat în habitaclul vehiculului.

Știrea se actualizează.

horosCOP - April 27, 2024: Leii rezolvă orice caz cu un zâmbet pe buze

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor naviga nativii prin intrigi și alianțe periculoase? Horoscopul zilnic promite să ofere indicii valoroase pentru fiecare semn în parte.