UPDATE // Două persoane au murit într-o mașină blocată în zăpadă, la Căușeni

Cadavrele a două persoane au fost depistate într-un automobil blocat în nămeți. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 12:13   5365
IGP

UPDATE: Reprezentanții IGSU au confirmat informația, iar IP Căușeni a înregistrat un material pentru a documenta cazul. Sursele noastre menționează că automobilul era de marca Volkswagen, iar victimile s-au dovedit a fi un cuplu, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 63 de ani.

(FOTO) Imagini de la locul tragediei din Căușeni. Volkswagen-ul era acoperit cu zăpadă

Știrea inițială

Potrivit surselor cadavrele au fost găsite de către un trecător, într-un automobil care a derapat de pe traseu și a rămas blocat în nămeți. 

Acesta a alertat imediat  poliția, dar și a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul celor două persoane.

Sursele noastre mai precizează că o versiune preliminară ar fi faptul că victimile s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat în habitaclul vehiculului.

Știrea se actualizează.

horosCOP - April 23, 2024: Scorpionii au ocazia să facă astăzi un pas important în achitarea unei datorii sau în returnarea unei favoare

Conjuncția planetară de astăzi intensifică emoțiile și deschide noi fronturi de acțiune pentru toate semnele zodiacale. Fiecare nativ va trebui să navigheze cu precauție prin apele tulburi ale destinului, ca un detectiv care își urmărește suspectul. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii ascunse și adevăruri neașteptate, oferind fiecărui semn o perspectivă unică asupra misterelor vieții.