Noi detalii despre pretinsa „victimă” a pretinsului „scandal sexual” de la Curtea de Conturi

,,Hai cu noi informații despre ”scandalul sexual” de la Curtea de Conturi 🙂 Sursa, două doamne de altfel, că tot apăruse comentarii că ”un bărbat apără alt bărbat”, mi-au povestit despre cum o doamnă, cu reputaţie ireproşabilă de altfel, s-a pomenit implicată într-o investigaţie, reproşându-i-se că ar practica…. prostituţia.”, a scris blogherul Eugen Luchianiuc.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 20 aprilie 2023, 09:50   229
Scandal sexual

,,Responsabil de investigaţie s-a dovedit a fi nimeni altul decât ofiţerul Centrului de combatere a traficului de fiinţe umane, Alexei Măciucă. Şi chiar acest Măciucă i-ar fi spus doamnei pe care o investiga că sursa acuzaţiilor precum că practică prostituţia e cineva din colegii ei de la Curtea de Conturi. Cei de la Curtea de Conturi au demarat investigaţii pe interior să vadă cine-şi putea permite asemenea mârşăvie – să atace atât de dur şi totalmente nefondat o colegă. Iar la o minimă accesare a conturilor şi paginilor de pe reţelele de socializare au depistat-o pe… Tatiana Vozian, prietenă cu el pe facebook, cu felicitări reciproce cu zilele de naştere etc.” scrie el.

Acest angajat al statului, Alexei Măciucă este un personaj care apare des în vizorul mass-media. 

,,Vă amintiţi de scandalul când un ofiţer ar fi pretins 2500 de euro pentru a nu examina mai multe sesizări venite pe adresa Centrului de combatere a traficului de fiinţe umane de la Ambasada Italiei, ulterior acelaşi ofiţer fiind reţinut de CNA? Păi, acesta era „prietenul” nostru, Alexei Măciucă. Puteți citi și singuri ce scria zgarda de gardă despre el.”, a mai spus Luchianiuc.

,,Dar despre cea mai mare mită din istoria avocaturii vă amintiţi?” se întreabă retoric el, menționând că ,,acolo tot apare acest personaj. Puteți reîmprospăta memoria.

,,Ok, istoria lui Rizea despre schema de corupţie de la nivelul conducerii Centrului pentru combaterea traficului de fiinţe umane, e așa, doar un mic desert 🙂 Nu că tare ar fi credibil Rizea, dar… Bun prieten are Tatiana Vozian! Văzând predilecţia ei pentru scandaluri cu tentă sexuală şi ştiind ce prieten „influent” pe această filieră are, în locul celor de la Curtea de Conturi mi-aş face griji. Nu de alta, dar mâine-poimâne prietenul lui Vozian le poate face tuturor celor ce-i vor trece doamnei calea dosare de prostituate (la femei) şi de proxeneţi (la bărbaţi).” a spus Luchianiuc

OPINII // De ce deputații PAS văd numai zăpada din Chișinău, dar nu și pe cea din toată țară?

Chiar dacă alegerile locale s-au sfârșit de ceva vreme, toate s-au așezat la locul lor, mandatul lui Ceban în calitate de primar al capitalei a fost bătut în cuie, s-ar părea că unii deputații încă n-au ieșit din febra electorală, or cine știe, poate deja au început-o pe următoarea, cea prezidențială. Mulți dintre aleșii poporului, adică cei care au fost votați de o țară întreagă, au încălecat subiectul „zăpezii” de pe străzile capitalei, de zici că nu sunt deputați, dar consilieri municipali.

Anatol Țăranu: Tratatul de la Varșovia a fost nimic altceva decât un „polițist colectiv”

Obiectivele adevărate ale Tratatului de la Varșovia erau ascunse în interesele pe carte le urmărea Uniunea Sovietică în zonele de influență, iar confruntarea cu NATO era acoperirea propagandistică pentru a explica de ce a fost format acest Tratat. Opinia a fost exprimată de Anatol Țăranu, doctor în istorie, ex-ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă, la dezbaterea publică „Tratatul de la Varșovia: istorie fără propagandă”, organizată de Agenția de presă IPN.