Tânăr cu BMW și pasagerul său, încătușați după ce au sărit la bătaie la un echipaj INSP, la Cantemir

Doi indivizi a fost reținuți pentru 72 de ore, după ce ar fi agresat agenții de patrulare. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:00, în localitatea Sadîc, din raionul Cantemir, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 15 februarie 2024, 14:56   853
iinsp

Potrivit surselor, este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care se deplasa cu un automobil de marca BMW și îl avea pe unchiul său în calitate de pasager.

BMW-ul fost tras pe dreapta de un echipaj al INSP, după care agenții de patrulare au stabilit că șoferul consumase alcool înainte de a urca la volan.

Fiind testat cu aparatul Drager rezultatele au arătat că acesta avea o concentrați de alcool de 0,38 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Când polițiștii au vrut să întocmească-procesul verbal, atât șoferul cât și unchiul său, un bărbat de 59 de ani au început avea un caracter agresiv în raport cu oamenii legii.

Aceștia i-au bruscat pe polițiști și au sărit la bătaie, iar agenții de patrulare fiind impuși din circumstanțe i-au pus la pământ pe cei doi agresori și au folosit cătușele din dotare.

Agresorii au fost escortați la IP Cantemir, unde au fost reținuți pentru 72 de ore, pe numele lor fiind inițiat un proces penal pentru ultragierea polițiștilor în timp ce se aflau în misiune de serviciu.

Amintim că ieri IGP a anunțat despre reținerea unui alt conducător de BMW, care nu s-a conformat somațiilor unui polițist de a se opri, dar și a încercat să-l lovească din viteză cu mașina.

(VIDEO) Un vitezoman cu BMW ar fi încercat să omoare un polițist în Chișinău. Momentul surprins de o cameră de supraveghere

(DOC) Cine este vitezomanul care a vrut să strivească cu BMW-ul un polițist INSP. Anterior, prins băut la volan și lăsat fără permis de conducere