Chișinăuian, trimis după gratii pentru că și-a înjunghiat chiriașul

Pensionarul de 71 de ani din Chișinău care acum 6 luni și-a înjunghiat la beție chiriașul a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 14:08   89
Cătușe

Potrivit materialelor cauzei, tragedia s-a produs pe 17 ianuarie într-o casă din sectorul Buiucani al capitalei. În timp ce găzdașul împreună cu victima consumau alcool, între aceștia s-a iscat o ceartă în urma cărei inculpatul a luat un cuțit și i-a aplicat chiriașului trei lovituri în abdomen.

Concubina victimei a alertat imediat Poliția. Victima a fost transportată la spital unde, din nefericire, a decedat peste două săptămâni, la 31 ianuarie.

Fiind audiat, bătrânul a declarat că a recurs la acest gest pentru că a vrut ca victima să părăsească locuința.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău în decurs de 15 zile.

(VIDEO) Bătaia de la Bălți: Curtea de Apel l-a eliberat pe socialistul Moroșan direct din sala de judecată

onsilierul local din partea PSRM, Maxim Moroșan a fost eliberat din sala de ședințe a Curții de Apel Bălți. Asta după ce, Judecătoria Bălți i-a dat lui Moroșan 30 de zile de arest preventiv. În fața sediului a fost organizat un protest. Oamenii au scandat „Libertate pentru Moroșan și Galagoț”. Cei doi au fost implicați în bătaia de la sfârșitul lunii trecute, scrie Nordinfo.MD.