(FOTO) Dinu Țurcan, fostul președinte al raionului Orhei, și-a aflat sentința, după ce a fost prins băut la volan

Fostul președinte al raionului Orhei, a fost condamnat penal în cazul aflării în stare de ebrietate la volan. Decizia a fost luată la data de 28 iunie curent de către magistrații de la Judecătoria Orhei, Sediul Central.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 15:17   795
Țurcan

Astfel, magistrații i-a anulat dreptul de a mai conduce mijloace de transport, dar și au decis că acesta să muncească 240 de ore, neremunerat, în folosul comunității. Sentința este cu drept de atac.

 Țurcanu nu și-a recunoscut vina, menționând că se folosește de dreptul său de a nu face declarații asupra faptelor incriminate.

Sentința de condamnare integrală poate fi văzută aici.

Permisul de conducere al lui Țurcanu a fost ridicat provizoriu până la definitivarea sentinței.

Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel Bălți, prin intermediul Judecătoriei Orhei, în termen de 15 zile de la pronunţare.

Amintim că , în august 2023, oamenii legii l-au prins pe Dinu Țurcanu băut la volan. În urma testării cu aparatul Drager, i-a fost depistată o cantitate de 0,53 mg/l alcool în sânge. 

Dinu Țurcan, fostul președinte al raionului Orhei, și-a aflat sentința, după ce a fost prins băut la volan


Dinu Țurcan, fostul președinte al raionului Orhei, și-a aflat sentința, după ce a fost prins băut la volan

(VIDEO) Bătaia de la Bălți: Curtea de Apel l-a eliberat pe socialistul Moroșan direct din sala de judecată

onsilierul local din partea PSRM, Maxim Moroșan a fost eliberat din sala de ședințe a Curții de Apel Bălți. Asta după ce, Judecătoria Bălți i-a dat lui Moroșan 30 de zile de arest preventiv. În fața sediului a fost organizat un protest. Oamenii au scandat „Libertate pentru Moroșan și Galagoț”. Cei doi au fost implicați în bătaia de la sfârșitul lunii trecute, scrie Nordinfo.MD.