Noi detalii despre conflictul din trafic, cu implicarea șoferului și pasagerei unui BMW, în Chișinău. A sărit la bătaie la un pensionar

Au apărut noi detalii despre incidentul din această dimineață, de la intersecția străzii A.Pușkin și strada Albișoara, când șșoferul și pasagera unui BMW au spart geamul unui automobil de marcaa Toyota, pe care l-au lovit-o din spate.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 5 iulie 2024, 10:23   1868
puls

Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că incidentul a avut loc în jurul orei 08:10.

„Șoferul agresor care se afla la volanul automobilului BMW, s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 26 de ani. Acesta a deteriorat automobilul de marca Toyota, dar și i-a aplicat mai multe lovituri șoferului, un bărbat de 65 de ani. La moment stabilim toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și pedeapsa cu care riscă să se aleagă șoferul BMW-ului”, a precizat Scripnic.


(VIDEO)Scandal în traficul din Chișinău. Șoferul și pasagera unui BMW au spart geamul unei Toyota, după ce au lovit-o din spate