UPDATE // (SURSE) Percheziții CNA în Nordul R.Moldova. După reținerea șefului BV Nord, ar urma și reținerea șefurilor de posturi vamale

UPDATE // Perchezițiile CNA ar avea loc în toate cele aproximativ 10 posturi vamale din gestiunea Biroul Vamal Nord, iar după reținere șefului Biroului, Nicolae Mazanca, ar urma să fie reținuți și șefii posturilor vamale, susțin surse din cadru SV.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 11:18   6849
Mzanca

UPDATE // Sursele noastre menționează că în urma perchezițiilor de amploare demarate de ofițerii CNA în nordul R.Moldova, la Biroul Vamal Nord, dar și în posturi, la moment pentru 72 de ore a fost reținut Nicolae Mazanca, șeful Biroului.

Știrea Inițială

Ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins astăzi cu mai multe percheziții la Biroul Vamal Nord, susțin sursele PulsMedia din cadrul Serviciului Vamal.

Acțiunile de urmărire penală au loc într-un dosar de corupție în care sunt vizați mai mulți vameși din cadrul Biroului Vamal Nord.

Știrea se actualizează. 

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.