horosCOP - 4 iulie 2024: Leii se pot aștepta la un caz neobișnuit care să-i zguduie din temelii.

Leii se pot aștepta astăzi la un caz neobișnuit care să-i zguduie din temelii.

publicat de Alina Istrati
joi, 4 iulie 2024, 08:45   96
Horos Cop

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nativii Berbec sunt astăzi ca niște detectivi care își lărgesc orizonturile în căutarea adevărului, chiar dacă "familia" lor criminală nu este de acord cu metodele lor. Angajați-vă în misiuni pe față, fără a lucra în umbră, și aduceți la lumină orice operațiuni clandestine. Așteptați-vă la noi "complici" care să vă intre în viață sub masca prieteniei.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii trebuie să fie astăzi precum anchetatorii care demască martori mincinoși. S-ar putea să întâlniți persoane care își ascund adevărata față, așa că învățați să priviți dincolo de măști. Timpul vă cere să luați decizii rapide, dar gândiți-vă de două ori înainte de a vă pune amprenta pe orice decizie definitivă și amânați orice alte planuri până când rezolvați cazul.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii trebuie să caute astăzi "amprente digitale" ale trădării, chiar dacă abordarea lor pozitivă îi ajută să acționeze în mod constructiv. Mențineți-vă calmul în fața provocărilor și prezentați-vă punctul de vedere cu fermitate. Interesul pentru științele oculte și religie ar putea fi comparat cu o investigație într-un caz nerezolvat.

Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii trebuie să se retragă astăzi într-un con de umbră pentru a reflecta asupra a ceea ce își doresc cu adevărat de la viață. După zile de urmăriri intense, este momentul să reevaluați obiectivele și să analizați cum acțiunile voastre influențează atât viața personală, cât și relațiile. Călătoriile sunt indicate, dar alegeți o vacanță relaxantă, nu una plină de peripeții.

Leu (23 iulie - 22 august)
Leii se pot aștepta astăzi la un caz neobișnuit care să-i zguduie din temelii. Schimbarea radicală de perspectivă poate fi comparată cu dezlegarea unui caz complicat. Nu vă temeți să vă exprimați sentimentele, dar acum este mai potrivit să puneți nevoile celorlalți înaintea propriilor dorințe.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Fecioarele vor avea parte astăzi de succes dacă vor lucra în parteneriat, ca și cum ar fi într-o echipă de investigații. Eforturile individuale pot întâmpina obstacole inexplicabile, asemenea unor cazuri încâlcite. Cooperarea și munca în echipă vor fi cheia pentru dezlegarea misterelor și pentru succesul în orice întreprindere.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele și-au stabilit astăzi standarde prea înalte, ca un detectiv care își asumă un caz prea complex. Atingerea obiectivelor poate duce la dezamăgire, așa că este esențial să vă cunoașteți limitele înainte de a vă asuma un nou caz. Nu este un moment bun pentru a lua decizii majore în ancheta vieții voastre.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii trebuie să ignore astăzi pe cei care nu îi înțeleg, asemenea unui detectiv care nu își pierde timpul explicând fiecare mișcare suspectilor. S-ar putea să fiți prea ocupați, iar sarcinile viitoare vă pot cere să faceți schimbări în angajamentele anterioare. Fiți flexibili, ca și cum ați adapta strategia de urmărire în funcție de indiciile noi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii vor avea parte astăzi de o zi plină de distracție, ca și cum ar participa la o reuniune de colegi detectivi. Așteptați-vă la apeluri sau mesaje de la vechi "informatori". Este un moment bun să vă îmbunătățiți abilitățile sociale și să vă pregătiți pentru petrecerile care urmează. Problemele financiare vor fi rezolvate pe parcursul zilei.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii trebuie să fie atenți astăzi la cei care încearcă să îi atragă într-un conflict de putere inutil, ca și cum ar fi o capcană întinsă de un criminal. Păstrați-vă mintea deschisă și comportamentul calm pentru a evita jocurile de putere ale altora și a nu vă implica în complicații. Dacă sunteți vigilenți, puteți evita aceste capcane și aveți parte de o zi liniștită.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor forma astăzi o alianță cu cineva care se dovedește a fi foarte amuzant, ca și cum ar fi un informator cheie într-un caz. Ziua va trece repede datorită conversațiilor captivante. Profitați de această ocazie pentru a învăța și a vă inspira de la acest partener. Fiți voluntar în planificarea excursiilor de familie dacă doriți să ajungeți în locul dorit!

Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii vor fi astăzi în centrul atenției, ca un detectiv faimos pentru abilitățile sale. Fiind în centrul atenției este o abilitate înnăscută pe care alții nu o au și, prin urmare, vă vor invidia mai mult ca niciodată! Când găsiți timp, reflectați asupra trecutului, prezentului și viitorului și multe dintre întrebările voastre vor primi răspuns. S-ar putea să găsiți soluții la multe dintre problemele voastre.

Un curs de instruire privind tehnicile de investigare și cooperarea internațională în cazuri de corupție s-a desfășurat la CNA

Un Curs de instruire de două zile privind tehnicile de investigare și cooperare internațională în cazurile de corupție s-a desfășurat la Centrul Național Anticorupție, organizat de către Biroul Coordonatorului Activităților Economice și de Mediu OSCE (OCEEA) în cadrul proiectului „Sprijinirea eforturilor anticorupție ale Guvernului Moldovei”.