(FOTO) Bărbat gazat, bătut cu picioarele și jefuit în stradă, la Leova

Un bărbat din raionul Leova susține că ar fi fost bătut de un grup de persoane, în stradă. Cazul a avut loc în seara de 29 iunie, în localitatea Tigheci.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 6 iulie 2024, 15:20   1277
bătut

Trei tineri și o tânără l-ar fi stropit cu gaz lacrimogen în față. Ulterior, acesta ar fi fost lovit peste spate și bătut cu pumnii, picioarele și deposedat de telefonul mobil și bani, scrie Realitatea.MD.

Conform unui mesaj parvenit la adresa redacției Realitatea, totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00. La fața locului a intervenit ambulanța și Poliția, iar doctorii au identificat că victima are mai multe vânătăi pe suprafața corpului.

Cristina Ciobanu, ofițera de presă a Poliției locale, a confirmat că asemenea caz este înregistrat de către oamenii legii. Potrivit ei, actualmente „materialul este în prelucrare, pentru acumulare de informație și stabilirea tuturor circumstanțelor”.

sursa foto: Realitatea.MD
sursa foto: Realitatea.MD
sursa foto: Realitatea.MD

(VIDEO) Trei samsari de droguri în valoare de 1,5 mln lei, reținuți de ofițerii INI. Momentul în care unul dintre ei este pus „cu fața la asfalt”

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău-oficiul Botanica, au reținut 3 bărbați din capitală, suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa 1 500 000 de lei.