„Norocul l-a ars focul”. Fostă sală de păcănele, mistuită de flăcări în sectorul Botanica

O construcție auxiliară părăsită, în care cândva s-a aflat o sală de jocuri de noroc, a fost cuprinsă de flăcări, în seara zilei de 3 iulie. S-a întâmplat pe bulevardul Decebal 139 din Capitală, potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 11:21   352
foc

Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri.

„Incendiu a fost localizat către ora 19:12 și lichidat către ora 19:34. În urma arderii flăcările au distrus complet construcția cu suprafața totală de 20 m2. Victime nu au fost raportate.Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști”, se arată în comunicatul emis de IGSU.

Conform datelor prezentate de IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 39 situații de risc.

Un curs de instruire privind tehnicile de investigare și cooperarea internațională în cazuri de corupție s-a desfășurat la CNA

Un Curs de instruire de două zile privind tehnicile de investigare și cooperare internațională în cazurile de corupție s-a desfășurat la Centrul Național Anticorupție, organizat de către Biroul Coordonatorului Activităților Economice și de Mediu OSCE (OCEEA) în cadrul proiectului „Sprijinirea eforturilor anticorupție ale Guvernului Moldovei”.