Noi victime ale schemei „ruda implicată în accident”. O chișinăuiancă a dat excrocilor aproape 200 000 de lei

O femeie a căzut în plasa indivizilor care au pus pe roate schema de escrocherie cu „ruda implicată într-un accident”. Ieri-seara aceasta a depus o plângere la IP Botanica în acest sens.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 20:57   370
escroci

Victima, care s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 68 de ani, domiciliată pe strada Muncești, a comunicat că pe parcursul zilei de ieri, în jurul orei 17:30, a fost telefonată de pe numărul  022-52-23-60, de o  vorbitoare de limbă rusă care s-a prezentant ca fiind nepoata și plâmgând i-ar fi spus că  a fost implicată într-un accident rutier. 

Ulterior femeia a fost sunată de pe numărul 060248735 de către un individ care s-a  prezentat ca fiind avocatul nepoatei sale. Individul i-a spus că este nevoie de o sumă de bani, după care la ora 19:30, la adresa femeii s-a prezentat o persoană de gen masculin și a luat de la ea bani în sumă totală de 196.000 lei.

Femeia și-a sunat mai târziu nepoata și și-a dat seama că a fost victima escrocilor.

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.