BREAKING NEWS

horosCOP - 1 iulie 2024: Leii se simt ca niște falsificatori de artă în fața unei opere de neegalat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, dezvăluind adevăruri ascunse și provocând reacții neașteptate. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să-și joace rolul în acest teatru cosmic. Ce secrete vor fi dezvăluite și ce destine vor fi influențate? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii vitale pentru navigarea în apele tulburi ale zilei.

publicat de Alina Istrati
luni, 1 iulie 2024, 08:45   96
Horos Cop

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec se vor simți astăzi ca și cum ar fi în mijlocul unei anchete financiare. Cheltuielile pentru amenajări, haine și cosmetice vor fi sub lupa detectivilor, dar veți reuși să vă opriți chiar înainte de a deveni suspect de risipă. Dar atenție, cadourile scumpe pe care le oferiți pot fi considerate mită în dragoste. Exprimați-vă sentimentele, altfel gesturile voastre riscă să fie interpretate ca dovezi circumstanțiale fără valoare.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii vor avea astăzi rolul de confident într-un caz complicat de descărcare emoțională. Un prieten apropiat sau o persoană iubită ar putea avea nevoie să-și verse frustrările și furia, iar voi veți fi martorii care pot ajuta la găsirea unei soluții. Fiți pregătiți pentru o surpriză la sfârșitul zilei, care ar putea fi echivalentul unei dezvăluiri neașteptate într-un caz bine încurcat.

Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii trebuie să caute astăzi "amprente digitale" ale trădării în proiectele lor de viață. Este momentul să prioritizați și să organizați, să renunțați la dosarele învechite și să finalizați anchetele în curs. Energie debordantă vă va ajuta să vă sortați cazurile, dar nu începeți nicio investigație nouă până nu închideți cele vechi.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Pentru Raci, timpul pare să se miște astăzi la fel de încet ca o urmărire sub acoperire. Răbdarea va fi esențială, iar angajamentele și relațiile personale ar putea necesita să vă puneti pe pauză propriile obiective. Evitați conflictele și neînțelegerile cu partenerul, ca și cum ați evita capcanele într-o misiune de infiltrare. Cu o bună gestionare, veți putea îndeplini ambele tipuri de misiuni.

Leu (23 iulie-22 august)
...

Fecioară (23 august-22 septembrie)
...

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
...

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
...

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
...

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
...

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
...

Pești (19 februarie-20 martie)
...

Moldovean revenit din Nigeria, bolnav de malarie

Un moldovean, care a călătorit în Republica Federală Nigeria, s-a constatat, la finele lunii iunie, că este bolnav de malarie. Potrivit Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), bărbatul nu a administrat tratamentul specific antimalaric, recomandat în asemenea cazuri. Specialiștii spun că este al treilea caz de import de malarie, înregistrat, de la începutul anului 2024, în Republica Moldova, scrie Realitatea.MD.