Șefului Centrului cooperare poliţienească internaţională, trimis în arest la domiciliu

Procuratura Anticorupție informează că astăzi, Judecătoria Chișinău sediul Ciocana, a admis parțial demersul procurorilor privind prelungirea măsurii preventive -arestul preventiv in privința șefului Centrului cooperare poliţienească internaţională, Viorel Țentiu. Astfel, Țentiu a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 2 iulie 2024, 17:31   420
Țentiu

Procuratura Anticorupție consideră încheierea neîntemeiată și urmează a fi contestată la Curtea de Apel Chișinău.

Amintim că pe 6 iunie, Viorel Țentiu, a fost plasat în arest în penitenciar pentru 30 de zile, fiind învinuit că ar face parte dintr-o schemă prin care presupuși interlopi, dați în căutare internațională, primeau refugiu în Republica Moldova contra a milioane de dolari. Șeful Interpol Moldova se declară nevinovat.

Indivizi din Orhei și Fălești, trimiși la răcoare pentru exploatarea sexuală a două minor de 15 și 16 ani, dintr-un Centru de plasament. Ar fi pretins că le sunt iubite

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță condamnarea la 15 și 16 ani închisoare a doi bărbați, pentru exploatarea sexuală în 2018, în Chișinău, a două adolescente dintr-un Centru de plasament temporar a copiilor în situație de risc.