Cadavrul carbonizat al unui bărbat, depistat într-o casă, la Taraclia

Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu produs marți, 2 iulie. Potrivit IGSU, cazul a fost înregistrat în satul Ciumai din Taraclia.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 10:52   71
foc

Conform datelor prezentate, autoritățile au fost alertate în jurul orei 04:45 cu privire la un incendiu, izbucnit într-o casă de locuit. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri.

La scurt timp, focul a fost lichidat. În cadrul cercetărilor, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

O moldoveancă a ajuns la închisoare în Italia pentru că a lovit și amenințat cu furculița o bătrână

O îngrijitoare moldoveancă din Italia, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la 3 ani și 2 luni de închisoare de către Tribunalul din Pesaro, Italia, după ce a fost găsită vinovată de maltratarea bătrânei pe care trebuia să o îngrijească. Ea a fost acuzată că a creat un mediu de viață stresant și nesigur pentru persoana în vârstă, inclusiv agresiuni fizice, informează Corriere Adriatico.

horosCOP - 5 iulie 2024: Leii vor trebui să își asume un rol direct și proactiv, ca un detectiv care preia conducerea într-o investigație complicată

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le la încercare intuiția și abilitățile de deducție. Fiecare semn va trebui să își ascuțe simțurile și să se pregătească pentru revelații neașteptate. Horoscopul zilei de 5 iulie 2024 dezvăluie indicii ascunse și adevăruri care așteaptă să fie descoperite.