Dimineață de groază pentru o femeie din Ștefan Vodă. A găsit cadavrul fiului de 21 de ani atârnat de o scară

O femeie a găsit cadavrul fiului său spânzurat de o scară. Descoperirea macabră a avut loc în acestă dimineață, în jurul orei 05:15, în localitatea Cioburciu, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD din localitate.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 10:39   1396
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 21 d e ani, care locuia în localitatea sus menționată cu mama sa și două surori mai mici, tatăl acestuia fiind plecat la muncă peste hotare.

Acesta pe parcursul zilei de ieri, 2 iulie, ar fi consumat alcool cu amicii din localitate și s-a dus în stare de ebrietate, iar în această dimineață a fost găsit de mama sa spânzurat de o scară din gospodărie.

Oamenii din localitate susțin că acesta era o personalitate încchisă în sine, nu ar fi avut în timpul apropiat conflicte cu rudele, sau alte situații dificile.

Tentative anterioare de a se sinucide l nu a avut, dar comunica des rudelor că s-a săturat de viață și că se va strangula. 

Medicul-legist nu a găsit semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care a murit tânărul, dar și motivul care l-a făcut să recurgă la acest gest disperat.

O moldoveancă a ajuns la închisoare în Italia pentru că a lovit și amenințat cu furculița o bătrână

O îngrijitoare moldoveancă din Italia, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la 3 ani și 2 luni de închisoare de către Tribunalul din Pesaro, Italia, după ce a fost găsită vinovată de maltratarea bătrânei pe care trebuia să o îngrijească. Ea a fost acuzată că a creat un mediu de viață stresant și nesigur pentru persoana în vârstă, inclusiv agresiuni fizice, informează Corriere Adriatico.

horosCOP - 5 iulie 2024: Leii vor trebui să își asume un rol direct și proactiv, ca un detectiv care preia conducerea într-o investigație complicată

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le la încercare intuiția și abilitățile de deducție. Fiecare semn va trebui să își ascuțe simțurile și să se pregătească pentru revelații neașteptate. Horoscopul zilei de 5 iulie 2024 dezvăluie indicii ascunse și adevăruri care așteaptă să fie descoperite.