UPDATE // Tragedie la Ștefan Vodă. Copil de 2 ani strivit de roțile unei mașini sub care s-a ascuns

UPDATE // Potrivit IGP, tragedia a avut loc acum o oră, iar copilul are 1 an și 7 luni.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 11:59   1807
ip

„Preliminar s-a stabilit că mașina de marca Seat, condusă de un bărbat de 42 de ani, staționa la poarta familiei minorului, timp in care copilul s-a ascuns sub unitatea de transport. Ulterior, bărbatul a pornit mașina neobservând băiețelul, iar după câțiva metri parcurși și-a dat seama că ceva este în neregulă, sesizând deja prezența copilului sub automobil, dar fiind prea târziu.  Cu regret băiețelul a decedat pe”, se arată în comunicatul IGPloc.

Știrea inițială

Un copil a murit, după ce ar fi fost strivit sub roțile unui automobil. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă în raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, copilul de doi anișori lîn circumstanțe încă necunoscute,i s-a ascuns sub mașină. Șoferul a pornit motorul, iar mașina s-a urnit din loc și l-a strivit pe micuț.

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.