(SURSE) FOTO // Doi angajați MAI, morți în ultimele 24 de ore în Nordul R.Moldova. Alt angajat MAI, implicat într-un accident soldat cu deces, se zbate între viață și moarte

Doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au murit în ultimele 24 de ore în R.Moldova. Este vorba despre un pompier carea murit într-un incediu la Florești, dar și un polițist de frontieră care a murit într-un accident rutier. Totodată, un alt polițist care se afla la volanul unui automobil implicat într-un accident soldat cu deces, se zbate între viață și moarte la spital, la Edineț.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 15 august 2024, 13:04   2488
MAI

În primul caz este vorba despre Denis Timohin, în vârstă de 36 de ani, din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU),  care a decedat ieri în timpul lichidării unui incendiu de vegetație la Rădulenii Vechi, Florești.

Totodată, sursele PulsMedia.MD din cadrul IGSU, susțin că un alt pompier, în vârstă de 42 de ani, din cadrul USP Soroca al DSE Soroca a IGSU, s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon și a fost preluat de o ambulanță fiind transportat la Spitalul raional Florești pentru îngrijiri medicale.

Denis Timohin

Pompierul decedat la Florești era tată a doi copii. Statul va plăti pentru înmormântare și le asigură ajutor

Cel de-al doilea caz, potrivit unor surse, este vorba despre pasagerul de 35 de ani al automobilului Hyundai Tucson,  care noaptea trecută a decedat, după ce șoferul mașinii s-a bușit în remorca unui camion la Caracușenii Noi, din raionul Briceni.

Sursele susțin că victima este Gheorghe Bodrug, originar din Ungheni, și care activa ca polițist de frontieră în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră „Briceni” al IGPF.

Sursele noastre au ținut să mai precizeze că șoferul automobilului de marca Hyundai Tucson, în vârstă de 51 de ani, care a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, dar de la care aducea puternic a alcool, ar fi un fost angajat IGPF. Acesta a fost concediat, după ce ar fi fost implicat într-o schemă de migrație ilegală.

Gheorghe Bodrug
Doi angajați MAI, morți în ultimele 24 de ore în Nordul R.Moldova. Alt angajat MAI, implicat într-un accident soldat cu deces, se zbate între viață și moarte


Accident soldat cu deces, la Briceni. Șoferul ar fi refuzat să fie testat cu aparatul Drager

Totodată, sursele mai menționează că la volanul automobilului de marca Honda, care în această dimineață s-a răsturnat în apropierea localității Ruseni, din raionul Edineț, iar în rezultat o tânără de 21 de ani a murit, se afla un angajat al IP Edineț.

Ar fi vorba despre polițistul Drăgălin Istrate, în vârstă de 22 de ani, care în urma accidentului a ajuns în stare gravă la spital. Polițistul era în afara orelor de muncă, iar accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice.

Drăgălin Istrate

(VIDEO // FOTO) Grav accident, la Edineț. O fată a murit, iar un tânăr se zbate între viață și moarte la spital