Accident soldat cu deces, la Briceni. Șoferul ar fi refuzat să fie testat cu aparatul Drager

O persoană a decedat, după ce mașina în care se afla s-a izbit în remorca unui camion parcat pe partea dreaptă a carosabilului. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, în apropiere de localitatea Caracușenii Noi, din raionul Briceni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 15 august 2024, 09:45   1251
accident

Potrivit surselor, șoferul unui automobil de marca Hyundai Tucson, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din motive încă nestabilite de anchetă s-a izbit în remorca unui camion de marca Renault, înmatriculat în Ucraina, care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului.

În automobil se aflau și doi pasageri, unul de 22 de ani și altul de 35 de ani. Din nefericire, în urma impactului pasagerul în vârstă de 35 de ani, care se afla pe bancheta din spate a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Șoferul automobilului Hyundai a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, deși de la acesta ar fi adus a alcool, iar pasagerul său, tânărul de 22 de ani, avea o concetrație de 0,57 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.