Cadavrul unui bărbat, găsit spânzurat într-o casă, la Briceni

Un bărbat a murit, după ce șiar fi pus capăt zilelor. Cadavrul acestuia a fost găsit în această după-amiază, în jurul orei 15:40, în localitatea Halahora de Sus, din raionul Briceni.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 20:33   236
briceni

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat cu vârstă de aproximativ 45 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către o rudă, fiindd spânzurat în casă, când a venit la el în ospeție.

Ruda a fost și cea care a alertat poliția despre caz.

medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, în afară de cele rezultate în urma strangulării, fapt care îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre o sinucidere.

Angajații IP Briceni urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Un curs de instruire privind tehnicile de investigare și cooperarea internațională în cazuri de corupție s-a desfășurat la CNA

Un Curs de instruire de două zile privind tehnicile de investigare și cooperare internațională în cazurile de corupție s-a desfășurat la Centrul Național Anticorupție, organizat de către Biroul Coordonatorului Activităților Economice și de Mediu OSCE (OCEEA) în cadrul proiectului „Sprijinirea eforturilor anticorupție ale Guvernului Moldovei”.