(VIDEO) Cu „Slava Ukraini” în boxe la granița spre Transnistria. Conflict cu vameșii ruși

Un bărbat a filmat trecerea frontierei către Transnistria și a dat sonorul la maximum în timp ce din boxe răsuna „Slava Ukraini”, arată o filmare Moldova24.

publicat de Veronica Ciortan
duminică, 29 septembrie 2024, 21:00   614
ru

Grănicerii ruși au considerat asta o provocare și nu au știut cum să reacționeze. L-au oprit la celălalt filtru și a început discuția. 

Grănicerul i-a cerut bărbatului să nu mai filmeze însă argumentele acestuia au fost puternice: „Sunt cetățean al Republicii Moldova, ești cetățean rus. Intenționezi să mă arestezi pe teritoriul țării mele?” 

Opoziția grănicerilor părea una de formă iar atunci când au încercat să blocheze înaintarea mașinii bărbatul a coborât și a început să-I certe: „Cine ești tu ca să mă reții? Mă aflu în țara mea. Sunt cetățean al Republicii Moldova, tu ești cetățean al Rusiei, curvo. Și vrei să mă reții pe mine, pe teritoriul țării mele?”

(VIDEO) Cu „Slava Ukraini” în boxe la granița spre Transnistria. Conflict cu vameșii ruși

horosCOP - 29 septembrie: Fecioarele vor asista la negocieri care iau o întorsătură favorabilă

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare discernământul și intuiția. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, unde arhetipurile astrologice se confruntă cu provocări neașteptate. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi de investigații personale.