IGP despre reținerea lui Alexei Lungu: „A manifestat lipsă de respect prin nesubordonare și agresivitate în raport cu angajații instituțiilor de forță”

În contextul examinării, astăzi, a unei cauze penale, Poliția a recepționat din partea președintelui instanței de judecată din Chișinău demersul prin care, în condițiile Legii 514 din 6 iulie 1995, polițiștii să asigure respectarea oricărei forme de întrunire nu mai aproape de 25 de metri de sediul instanței, altfel acțiunile participanților vor fi considerate imixtiune în procesul de activitate al instituției.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 16:56   1206
Lungu

În acest context, Poliția a adus la cunoștința celor prezenți în adiacent demersul instanței, solicitând conformarea acestora, timp în care unul dintre participanți a manifestat lipsă de respect prin nesubordonare și agresivitate în raport cu angajații instituțiilor de forță, lovind în bunurile instituțiilor statului, fapt pentru care a fost condus la sediul poliției pentru a fi documentat atât contravențional, cât și penal.

sursa: IGP

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.