Și-a ucis soția după ce a prins-o vorbind cu amantul pe TikTok. I-a pus cadavrul într-o valiză și a aruncat-o într-un râu

Un bărbat care și-a ucis soția și i-a pus cadavrul într-o valiză, pe care a aruncat-o apoi într-un râu, riscă închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat, scrie Mirror.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 09:07   1182
valiză

Tragedia a avut loc pe 29 aprilie 2023 într-un apartament din estul Londrei, Marea Britanie. Bărbatul și-a sugrumat soția în fața celor doi copii, în timp ce aceasta era într-un apel video pe TikTok cu amantul ei.

În încercarea de a-și șterge urmele, el a îndesat apoi cadavrul soției lui, în vârstă de 24 de ani, într-o valiză pe care a aruncat-o în râul Lea, un afluent care curge în Tamisa. Valisa care conținea rămășițele ei a fost descoperită 10 zile mai târziu de un bărbat pe malul râului.

Amantul ei, care are tot 24 de ani și care locuia la acea vreme în Emiratele Arabe Unite, a reușit să înregistreze momentele dramatice care au dus la moartea femeii și le-a predat poliției. El a descris în instanță momentul în care tânăra a fost amenințată cu moartea de soțul ei.

„Ea a vrut să fugă și apoi a apucat-o de gât”, a spus acesta.

sursa: stirileprotv.ro