Moldoveancă ucisă de către soțul elvețian: Mobilul crimei: L-ar fi înșelat cu vecinul

Procurorii din Zürich, Elveția, cer detenție pe viață pentru un elvețian de origine turcă care acum doi ani și-a ucis cu deosebită cruzime soția, o femeie de 40 de ani din R.Moldova. Potrivit presei elvețiene, individul a recurs la acest gest după ce și-a suspectat soția de infidelitate.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 08:27   802
zurich

Conform informației prezentate, tragedia s-a produs în noiembrie 2022 în Zürich. Inculpatul de 51 de ani, susținând că soția îl înșală cu vecinul, i-a aplicat numeroase lovituri cu cuțitul, după care i-a tăiat gâtul.

În cadrul examinării dosarului, ancheta a demonstrat că nu există dovezi privind infidelitatea victimei.

Deși avocații inculpatului susțin că crima nu a fost premeditată și cer doar 7 ani de închisoare pentru bărbat, specialiștii au constatat că individul era deplin responsabil pentru acțiunile sale. Mai mult, crima a fost săvârșită din motive „sadice”.

Înregistrările video din apartament arată că la un moment dat, dintre cei doi s-a iscat o ceartă. Femeia și-a anunțat soțul că vrea să-l părăsească. Au urmat scene de groază, în care bărbatul i-a aplicat soției mai multe lovituri cu pumnii, după care a luat un cuțit și a lovit-o de mai multe ori, iar în final i-a tăiat gâtul. În acel moment în casă au intrat copiii cuplului și individul, în prezența acestora, i-a aplicat femeii ultima lovitură.

Vineri, 5 iulie, instanța ar urma să pronunțe sentința.