O fetiță de 10 ani a plecat de acasă în somn, în mijlocul nopții. Descoperirea făcută apoi într-o pădure, la 3 km de casă

O fetiță somnambulă a dispărut din propria casă, provocând o mobilizare impresionantă din partea comunității. Peste o sută de voluntari s-au implicat activ în căutarea acesteia, îngrijorați de soarta ei. Circumstanțele dispariției au fost neobișnuite, iar părinții au suspectat că somnambulismul ar fi putut explica situația.

publicat de Veronica Ciortan
vineri, 27 septembrie 2024, 18:26   591
FF

Secția de salvare a intervenit cu echipamente specializate, iar o cameră cu termoviziune a fost utilizată în operațiunile de căutare. În cele din urmă, fetița a fost găsită la 3 kilometri distanță de casă, într-o pădure, unde dormea liniștită, îmbrăcată în pijamale și cu un singur papuc în picioare.

Salvatorii au confirmat că fetița se afla în stare bună de sănătate și nu părea afectată de incident. Atunci când a fost trezită, ea s-a arătat surprinzător de liniștită, fiind readusă în siguranță acasă.

Acest incident subliniază riscurile somnambulismului, dar și puterea comunității de a se uni în momente critice. Părinții fetiței au exprimat recunoștință față de toți cei care au contribuit la căutarea ei, evidențiind importanța susținerii reciproce în astfel de situații.
Citește articolul original pe stirileprotv.ro.