Chișinău - București: trenul contrabandiștilor! Polițiștii au depistat zeci de cartușe de țigări

Polițiștii de frontieră au descoperit 42 de cartușe de țigări de contrabandă în trenul care circula pe ruta București-Chișinău. Informația a fost confirmată pentru BANI.MD de către Raisa Novițchi, șefa serviciului de presă de la Poliția de Frontieră.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 12:53   385
CFM

Potrivit declarației Raisa Novițchi, autoritățile au interceptat un total de 420 de pachete de țigări, iar detalii suplimentare privind ziua exactă a descoperirii urmează să fie furnizate ulterior.

Țigările au fost confiscate în vederea continuării investigațiilor pentru stabilirea tuturor circumstanțelor legate de acest caz. Autoritățile vor lua măsuri pentru identificarea persoanelor implicate și vor aplica sancțiunile prevăzute de legislația în vigoare în astfel de situații.

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.