NEWS ALERT

Carnagiul de la Strășeni. Radu Jalbă, șoferul Mitsubishi-ului care s-ar face vinovat, reținut pentru 72 de ore

Chișinăuianul de 22 de ani, care înm weekend a provocat carnagiul de la Codreanca, Strășeni, soldat cu cinci morți, printre care și iubita sa de 17 ani, dar și traumarea a cinci copii, a fost reținut pentru 72 de ore. Totuși acesta încă rămâne internat în spital și se află sub paza poliției.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 august 2024, 11:54   1330
puls

„Acesta rămâne în continuare internat în spital, însă sub paza angajaților poliției”, a declarat Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Strășeni.

Amintim că un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 10 august, în localitatea Codreanca, raionul Strășeni, în care a fost implicat un Opel și un Mitsubishi. În urma impactului, 5 persoane și-au pierdut viața, iar alte 6 au avut nevoie de asistență medicală. Cinci copii cu vârste cuprinse între 1 și 10 ani, au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului.

Amintim că potrivit surselor PulsMedia.MD, șoferul vinovat de tragedie ar fi Radu Jalbă, un chișinăuian de 22 ani, care ar fi luat și pasageri de ocazie – o femei cu doi nepoți. În celălalt automobil era un cuplu, trei copii și încă o femeie. După impactul violent, oamenii care au sărit în ajutor au reușit să salveze copiii din ambele mașini și pe șoferul care ar fi comis manevra fatală.

EXCLUSIV // Cine este șoferul teribilist, vinovat de carnagiul de la Strășeni. Anterior ar fi fost prins băut la volan pe străzile Chișinăului

EXCLUSIV // Filmul carnagiului de la Strășeni. Șoferul vinovat a scăpat cu viață, iar iubita sa de 17 ani a murit

Carnagiul de la Strășeni. Trei copii - în stare gravă. Toți cinci au între 1 și 10 ani

(VIDEO) Tânăr de 20 de ani din Ucraina, curier de droguri la Chișinău

Un ucrainean, cu vârsta de 20 de ani, a fost reținut fiind suspectat de răspândirea și comercializarea substanțelor narcotice. Suspectul a fost reținut în flagrant de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de poliție Centru, într-o fâșie forestieră din adiacentul unei străzi din centrul capitalei, în timp ce plasa în ascunzișuri pachețele cu substanțe interzise.