Adolescentă de 16 ani, bătută, amenințată cu moartea și tăiată cu cuțitul, de către fostul iubit, la Drochia

Un individ a fost reținut de oamenii legii, după ce a bătut, amenințat cu moartea și rănit cu un cuțit o adolescentă. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:45, în localitatea Maramonovca, din raionul Drochia, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul IP Drochia.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 08:50   1236
Drochia

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o adolescentă de 16 ani, iar despr caz oamenii legii au fost alertați de către mama fetei, o femeie în vârstă de 36 de ani.

Aceasta declarat polițiștilor că fostul iubit al fiicei sale, un individ în vârstă de 26 de ani, ar fi venit la ei în ospeție în stare de ebrietate, iar între acesta și fiica sa minoră s-a iscat o ceartă din cauza fostei relații, care a fost la un pas de a culmina cu o tragedie.

Individul i-ar fi aplicat fetei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, peste difgerite părți ale corpului, a amenințat-o cu moartea dacă nu se întoarce din nou la el, dar și i-ar fi provocat o plagă de cușit la gât.

Fata a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar individul agresiv a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind pornit un dosar penal pentru tentativă de omor.

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.