Moarte învăluită în mister, la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Codru”

O femeie a murit în amiaza zilei, în circumstanțe încă neclare, la Spitalul Clinic de Psihiatrie din orășelul Codru.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 2 aprilie 2023, 18:34   851
Moarte învăluită în mister, la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Codru”

Victima s-a dovedit a fi o femeie de 71 de ani. Aceasta ar fi decedat în această după-amiază, în jurul orei 13:00, dar din motive încă necunoscute poliția a fost sesizată despre acest caz de către medicul de gardă abia peste patru ore.

Preliminar pe suprafața cadavrului au fost depistate mai multe leziuni despre care se consideră că ar fi fost provocate, după ce femeia ar fi căzut de la propria înălțime.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și cauzele exacte ale decesului.

horosCOP - 28 septembrie 2024: Racii sunt acum în centrul unei investigații complexe, cu toate gândurile și atenția îndreptate spre carieră

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin ape tulburi, unde arhetipurile astrologice se confruntă cu provocări neașteptate. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și aflați cum să vă protejați de comploturile universului.

Inovația în educație: Parteneriatul dintre Colegiul „Alexei Mateevici” și Shape Robotics revoluționează procesul de învățare

Educația trece printr-o transformare profundă în era tehnologiei avansate, iar Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău, împreună cu Shape Robotics, își propun să devină un jucător activ în acest proces de schimbare. Recentul parteneriat semnat între cele două entități vizează integrarea celor mai noi soluții tehnologice în sălile de clasă, cu scopul de a transforma semnificativ modul în care elevii învață și se pregătesc pentru viitor.