Șef de poliție din România, prins beat la volan după ce un șofer de 19 ani a intrat în el

Șeful Poliției Municipiului Brăila a fost prins băut la volan. Comisarul șef în vârstă de 42 de ani a fost implicat sâmbătă seară într-un accident, petrecut între Buzău și Brăila.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 8 iulie 2024, 06:50   485
\poli

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în el doar ca agenţii sosiţi la fața locului i-au testat pe ambii șoferi.

Marius Budu avea o alcoolemie de 0,53 în aerul expirat. 

Celălalt conducător auto a ieșit negativ. Comisarul șef a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru a se stabili astfel și nivelul de alcool din sânge.

Colegii săi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

sursa: știrileprotv.md

Pe urmele partizanilor anticomuniști conduși de Teodor Șușman: traseul istoric unic în România, prin locuri unde s-a murit cu arma în mână

Un traseu turistic și istoric unic în România a fost amenajat în Munții Apuseni, în zona Mărgău - Răchițele, pe teritoriul județului Cluj. Calea Partizanilor este un traseu memorial-tematic, care duce călătorul prin locurile în care s-au ascuns și au luptat mai bine de 10 ani partizanii conduși de Teodor Șușman.

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. Era considerat colaborator al forţelor ruse, implicat în acţiuni represive împotriva ucrainenilor

Explozia unei maşini în oraşul ocupat Enerhodar l-a ucis pe Andrei Korotkii, „şeful securităţii” la Centrala Nucleară (NPP) Zaporojie, a anunţat Kiev Post , citând informaţii publicate pe contul oficial de telegram de Serviciul de Informaţii Militare al Ucrainei.