Bărbat, condamnat la închisoare pentru violul finei sale de 9 ani

Printr-o sentință recent pronunțată, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost recunoscut vinovat și condamnat pentru violul unei minore care nu a atins vârsta de 14 ani și acțiuni cu caracter sexual neconsimțit.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 2 octombrie 2024, 10:40   208
condamnat

Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 14 ani cu executare în penitenciar de tip închis.

Sentința poate fi contestată cu apel.

Conform acuzării înaintate de procurori, în februarie 2020, inculpatul, aflându-se în ospeție la cumătrii săi, după consumul băuturilor alcoolice, a rămas la ei să înnopteze. Pe timp de noapte, având scopul de a-și satisface pofta sexuală cu fiica minoră a acestora în vârstă de 9 ani, a întreținut cu copila un raport sexual.

Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat, invocând că doar a înnoptat la gazde, fără a comite vreo ilegalitate. Acesta urmează a fi reținut și plasat în arest preventiv, fiind anunțat în căutare.

Sinteza CNA: Zeci de percheziții în dosare de trafic de influență, contrabandă și bunuri de circa 3,5 milioane de lei, sechestrate

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe percheziții în dosare de trafic de influență, corupere activă, corupere pasivă și contrabandă, operate săptămâna trecută. În primul caz, este vorba despre un bărbat, bănuit că ar fi pretins de la o persoană 200 de mii de lei pentru a influența decizia pe o cauză penală aflată în instanță.

Percheziții într-un dosar de corupere activă, pasivă și contrabandă, în care este vizată o companie de construcții

Mai multe percheziții au fost operate astăzi de ofițerii CNA și procurorii mun. Bălți într-un dosar pornit pe fapte de corupere pasivă, activă și contrabandă cu valută, în care sunt vizați funcționari ai Primăriei mun. Chișinău, o companie de construcții, angajați ai Inspecției Naționale de Supraveghere Tehnică și un avocat.