Un ex șef INI le arată din deget celor de la Direcția Antidrog. „Nu prea ai ce arată, cu ce să ieși în față (doar concedii în țări exotice, cumpărături serioase, mașini schimbate, restaurante)”

Fostul șef al Direcției Antidrog, din cadrul Inspectoratului Național de Investigații a IGP, critică dur activitate foștilor săi subalterni, dar și a conducerii direcției, în așa-zisă luptă cu traficul de droguri.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 aprilie 2024, 13:32   2090
Țurcan

Ion Țurcan, fostul șef al Direcției Antidrog, scrie pe pagina sa de Facebook că, la mai bine de o lună de la primul său mesaj sa critic cu referire la inacțiunile celor de la Direcția Antidrog, dar și prin care a apreciat activitatea Direcției de Combatere a Criminalității Organizate la compartimentul documentarii cazurilor de trafic de droguri, până la ziua de astăzi scorul este de 6:3 și tot nu în defavoarea Direcției Antidrog.

„Din acele 6 cazuri investigate de alte subdiviziuni al IGP și mediatizate pe pagina Poliției 4 sunt a DCCO, asta pe lângă altele 5 mediatizate (dar Direcția Antidrog doar 3)”, scrie Țurcan.

Acesta a ținut să aprecieze astăzi captura de droguri a celor de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. despre care scrie că este un rezultat foarte bun, frumos investigat și realizat cu succes.

(VIDEO) „Depozit” de droguri din Ucraina în Chișinău de 4.500.000 lei, de tip MDMA, mefedronă, ecstasy, hașiș și marijuana

„Așa se întâmplă când interesul conducerii este altul decât să muncească pentru binele poporului, doar pentru binele buzunarului personal... nu prea ai ce arată, cu ce să ieși în față (doar concedii în țări exotice, cumpărături serioase, mașini schimbate, restaurante etc) Trist la unii...”, a mai menționat fostul șef al Direcției Antidrog.