Menajeră moldoveancă în Italia, a furat bijuterii de 30.000 de euro de la familia la care lucra. Condamnată la închisoare cu suspendare

Cristina Lorga, o moldoveancă în vârstă de 30 de ani, care lucra ca menajeră pentru o familie înstărită din Bassano del Grappa, regiunea Veneto, a fost recent condamnată la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare după ce a furat bijuterii și telefoane mobile în valoare de cel puțin 30.000 de euro.

publicat de Anatol Chirilov
sâmbătă, 27 aprilie 2024, 20:06   52
Bijuterii

Incidentul a avut loc în 2017, locuința familiei la care lucra femeia moldoveancă.

Ea a profitat de încrederea angajatorilor săi și a sustras în timpul serviciului mai multe bijuterii scumpe, precum și telefoane mobile, relatează TVA Vicenza.

În urma procesului, Cristina Lorga a fost găsită vinovată de furt agravat și condamnată la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, fiindu-i impusă și plata cheltuielilor legale.

Medic din Chișinău, condamnat pentru malpraxis

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea unei sentințe de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pe o cauza penală de învinuire a unui medic obstetrician-ginecolog de comiterea infracțiunii de încălcare din neglijență a regulilor sau metodelor de acordare a asistenței medicale.