Menajeră moldoveancă în Italia, a furat bijuterii de 30.000 de euro de la familia la care lucra. Condamnată la închisoare cu suspendare

Cristina Lorga, o moldoveancă în vârstă de 30 de ani, care lucra ca menajeră pentru o familie înstărită din Bassano del Grappa, regiunea Veneto, a fost recent condamnată la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare după ce a furat bijuterii și telefoane mobile în valoare de cel puțin 30.000 de euro.

publicat de Anatol Chirilov
sâmbătă, 27 aprilie 2024, 20:06   47
Bijuterii

Incidentul a avut loc în 2017, locuința familiei la care lucra femeia moldoveancă.

Ea a profitat de încrederea angajatorilor săi și a sustras în timpul serviciului mai multe bijuterii scumpe, precum și telefoane mobile, relatează TVA Vicenza.

În urma procesului, Cristina Lorga a fost găsită vinovată de furt agravat și condamnată la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, fiindu-i impusă și plata cheltuielilor legale.

Bărbat condamnat pentru că a urcat beat la volanul unui tractor, a luat un pasager în remorcă, iar după ce ultimul a căzut, l-a strivit cu roata remorcii

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost condamnat la 6 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport pentru comiterea infracțiunii de „încălcare a regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, încălcare ce a cauzat din imprudenţă decesul unei persoane, comisă în stare de ebrietate”.

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omorul concubinei

Procuratura raionului Strășeni anunță că, la 30 aprilie 2024, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Strășeni, sediul Central, pe o cauză penală de învinuire a unui bărbat, în comiterea omorului concubinei. Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.