A înjunghiat un bărbat pe o stradă din raionul Ungheni. Făptuitorul, condamnat la închisoare

Procuratura raionului Ungheni anunță că, printr-o sentință, recent pronunțată de Judecătoria Ungheni, un bărbat în vârstă de 45 de ani din raionul Ungheni, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 24 aprilie 2024, 12:34   124
Condamnat

Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii din cadrul Procuraturii raionului Ungheni, inculpatul, la 28 octombrie 2022, aproximativ la orele 05:00, aflându-se pe o stradă din sat. Boghenii Vechi, r-nul Ungheni, în urma unui conflict verbal, i-a aplicat unui bărbat, care se deplasa pe aceeași stradă, o lovitură cu un cuțit în regiunea toracelui.

Conform raportului de expertiză judiciară medico-legală, leziunile corporale cauzate victimei sub formă de plaga pe peretele anterior al toracelui pe dreapta, penetrantă în cavitatea toracică se califică ca vătămare corporală gravă, periculoasă pentru viață.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii. 

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

(DOC) Corupție cât duce „trenul solidarității” la CFM? Supraveghetorul tehnic al lucrărilor de reabilitare a tronsonului feroviar Basarabeasca-Berezino, cere anularea procesului-verbal de recepție finală

Supraveghetorul tehnic al lucrărilor de reabilitare a tronsonului feroviar Basarabeasca-Berezino, cu care se lăuda acum doi ani, fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al R.Moldova, Andrei Spînu, dar și pentru care Calea Ferată din Moldova a alocat peste un milion de euro, solicită anulare procesului-verbal de finalizare a lucrărilor, dar și reconvocarea comisiei.

ANCHETĂ | Țeapă la cel mai înalt nivel. Investitori din România, ținuți pe tușă de autorități, după ce au cumpărat un imobil în centrul Capitalei

Și-au cumpărat un imobil de milioane, dar n-au voie să se atingă de el. Asta a pățit o companie cu capital românesc, care a intrat în posesia unei clădiri amplasată în inima Capitalei. De mai bine de doi ani, nu poate face nimic și stă cu investiția înghețată, deoarece terenul pe care se află imobilul este, în continuare, în proprietatea statului, iar lupta cu birocrația moldovenească s-a dovedit a fi mult mai grea decât părea.