UPDATE // Crimă la Soroca. Doi indivizi au ucis un bărbat în bătaie cu o bâtă

Update // Oamenii legii i-au identificat și reținut pe indivizii care l-au ucis în bătaie pe bărbatul de 54 de ani. Aceștia s-au dovedit a fi doi consăteni, în vârstă de 39 de ani, dintre care unu în grădina căruia a fost găsit cadavrul. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru omor.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 8 iulie 2024, 06:50   703
crimă

39 de ani

Știrea Inițială

Doi bărbați sunt căutați de oamenii legii, după ce ar fi ucis în bătaie un bărbat. Crima ar fi avut loc sâmbătă, 6 iulie, 23:45, în localitatea Racovăț, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD.

Vicitma s-a dovedit a fi un bărbat de 54 de ani, iar despre incident oamenii legii au alertați de către sora victimii.

Grupul operativ din cadrul IP Soroca s-au deplasat cadavrul bărbatului într-o grădină. Medicul-legist a depistat mai multe semne de moarte violentă, printre care exoricații spatelui și a genunchilor. Cadavrul  a fost transportat în orașul Soroca la expertiza medicului legal, pentru stabilirea cauzei directa a decesului.

Potrivit surselor, bărbatul ar fi fost bătut cu o bâtă de către cei doi indivizi. Oamenii legii interprind măsuri pentru a stabili locul aflării acestora, cu ulterioara reținere.