A fost creat Forumul de padel România - R.Moldova

A fost creat Forumul de padel România - Republica Moldova. Despre acest lucru a anunțat președintele Federației Mihai Burciu pe pagina oficială a Federația de Padel din Republica Moldova

publicat de Anatol Chirilov
marți, 10 octombrie 2023, 19:40   54
sport

Platforma este destinată discuțiilor și informărilor on-line și congreselor fizice pentru președinții/administratorii de: federații naționale și regionale, cluburi sportive de padel, societăți comerciale care dețin terenuri de padel, societăți comerciale din domeniul industriei sportive și de padel, societăți comerciale din domeniul construcției cu activitate și în obiecte de padel, alte societăți și asociații care au activități în padel (asociații de jurnaliști, companii media, companii IT, companii marketing, companii de turism, etc.)

Pentru a deveni membru al platformei, expediați un mesaj la adresa [email protected] și prezentați o scurtă descriere a dvs. și a activității relaționată cu padelul din România sau Republica Moldova și a instituției pe care o veți reprezenta.

Responsabil direct de platformă va fi Federația de Padel din Republica Moldova, până la fondarea Federației Române de Padel, ulterior ambele vor gestiona Forumul.