„Baie de pumni”, la Glodeni. S-a dus beat în ospeție la un fost pușcăriaș, dar a ajuns la reanimare

Un bărbat zace între viață și moarte, după ce a fost snopit în bătaie de către un amic. Cazul a avut loc în searazilei de 8 mai, în jurul orei 19:00, în orașul Glodeni, susțin surse din cadrul poliției locale ale portalului PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 11 mai 2024, 11:32   1146
esp.md

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă dfe 44 de ani, originar din localitatea Hîjdieni, din raionul Glodeni. În seara cu pricina acesta fiind în stare de ebrietate a mers în ospeție la un amic de al său în vârstă de 47 de ani, care anterior și-a ispășit pedeapsa într-o instituție de detenție.

Între cei doi s-a iscat o ceartă, care a culminat într-o baie de pumni. Gazda i-a aplicat oapstelui mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, ulterior victima a fost transportată în stare de inconștiență la Spitalul raional Glodeni fiind internată în secția de reanimare.

Totodată, în acest caz oamenii legii au pornit o anchetă în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, iar individul de 47 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

sursa foto: esp.md