(VIDEO) O polițistă din Italia și-a cerut în căsătorie iubita, și ea polițistă, în timpul depunerii jurământului

Giulia Latorre și Rosy Grano, două tinere italience care sunt membre ale forțelor de ordine și sunt originare din Taranto, provincia cu același nume din Puglia, au avut parte de un moment emoționant și memorabil. Giulia, în vârstă de 30 de ani și care este fiica marinarului Massimiliano Latorre, a depus recent jurământul ca agent de poliție penitenciară la Sulmona.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 8 iulie 2024, 10:04   1244
Italia

Alături de ea a fost și Rosy Grano, în vârstă de 26 de ani, care lucrează ca viceinspector la Poliția de Stat din Italia și este iubita Giuliei.

Evenimentul de depunere a jurământului a fost marcat de o absență dureroasă: mama Giuliei, care a murit recent din cauza unei boli nemiloase.

Totuși, ea a dorit să transforme această zi importantă, umbrită de tristețe, într-o ocazie de bucurie. Cu ajutorul colegilor, Giulia a organizat un pichet surpriză pentru a o cere pe Rosy în căsătorie.

Planul Giuliei a fost bine pus la punct, așa cum se poate observa în video de mai jos: colegii s-au așezat în două rânduri, fiecare ținând câte un trandafir galben, iar Giulia a adunat trandafirii și i-a oferit lui Rosy împreună cu un inel.

„A fost o surpriză, nu știa nimeni în afară de colegii care m-au ajutat și un cuplu de prieteni”, a explicat Giulia.

„Mama ținea mult la Rosy, îmi spunea mereu să nu o las să-mi scape”.

Rosy, îmbrăcată și ea în uniformă, a spus „da”. Cele două s-au îmbrățișat, iar ceilalți polițiști s-au alăturat pentru a sărbători împreună.

De fapt, colegii au făcut mai mult: i-au oferit Giuliei și un banner mare cu fotografia mamei sale, însoțit de mesajul „Și eu sunt aici”.

Aceasta a fost o zi de neuitat pentru Giulia și Rosy, care trăiesc de doi ani la Rimini și care acum își vor continua drumul împreună ca și cuplu.

sursa: rotalianul.com

Pe urmele partizanilor anticomuniști conduși de Teodor Șușman: traseul istoric unic în România, prin locuri unde s-a murit cu arma în mână

Un traseu turistic și istoric unic în România a fost amenajat în Munții Apuseni, în zona Mărgău - Răchițele, pe teritoriul județului Cluj. Calea Partizanilor este un traseu memorial-tematic, care duce călătorul prin locurile în care s-au ascuns și au luptat mai bine de 10 ani partizanii conduși de Teodor Șușman.

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. Era considerat colaborator al forţelor ruse, implicat în acţiuni represive împotriva ucrainenilor

Explozia unei maşini în oraşul ocupat Enerhodar l-a ucis pe Andrei Korotkii, „şeful securităţii” la Centrala Nucleară (NPP) Zaporojie, a anunţat Kiev Post , citând informaţii publicate pe contul oficial de telegram de Serviciul de Informaţii Militare al Ucrainei.