A obosit să-și aștepte moartea? Octogenară găsită spânzurată, la Fălești

O femeie a fost găsită fără suflare de către o rudă de-a sa. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:53, în localitatea Glinjeni, din raionul Fălești.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 8 iulie 2024, 13:58   703
girofar

Femeia în vârstă de 84 de ani a fost găsit spânzurată în propria casă. Ruda care a găsit-o a alertat imediat poliția.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar acesta a fost transportat la centrul de medicină legală.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivele care au făcut-o pe femeie să recurgă la acest gest disperat.

Sinucidere La 08.07.2024 ora 05.53 a parvenit informația de la cet. Lupescu Viorica, loc., sat. Glinjeni r-nul Fălești, pe faptul că, a depistat cadavrul strangulat a rudei sale cet. Frăsîneac Milania a.n. 1940.

horosCOP - 06 octombrie, 2024: Racii simt că eforturile lor încep să dea roade, ca și cum ar rezolva un caz complicat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor fi dezvăluite și ce planuri ascunse vor ieși la iveală în urma acestor influențe cosmice? Horoscopul zilnic promite să ofere indicii valoroase pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

De luni, alegătorii pot solicita votarea cu urna mobilă

Persoanele care din motive de sănătate sau din alte motive temeinice nu pot veni în localul secției de votare, pentru a vota la referendum și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, pot solicita biroului electoral votarea cu urna de vot mobilă. Cererile privind votarea la locul aflării pot fi depuse începând de luni, 7 octombrie.

Promo-LEX: Candidații la alegeri nu renunță la „pomeni” electorale, folosesc resursa administrativă și incită la ură

În primele zece zile de campanie electorală, Promo-LEX a identificat cel puțin 792 de acțiuni de promovare a candidaților al prezidențiale și a participanților la referendum. Printre încălcările identificate se numără incitarea la ură, discursul discriminatoriu, oferirea pachetelor cu produse alimentare cetățenilor și utilizarea resursei administrative.