(VIDEO) O dronă rusească ar fi explodat pe teritoriul României, în timpul unui atac masiv al rușilor asupra Izmailului

Explozia ar fi fost auzită pe teritoriul României. S-a întâmplat noaptea trecută în timpul unui atac masiv al ocupanților ruși asupra regiunii Odessa, scriu canalele de Telegram din Ucraina.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 iulie 2024, 08:53   789
Șahed

Preliminar, ar fi putut avea loc în timpul unui atac asupra Izmail (regiunea Odessa). Presa ucraineană scrie că o dronă iraniano-rusă „Shahed-136” a efectuat un atac în apropierea satului Plauru, situat la 300 de metri de portul Izmail.

Potrivit Digi24.RO, șocuitorii din Tulcea au primit azi-noapte mesaj Ro-Alert, după ce au fost observate mai multe drone care se apropiau de graniţă. 

Oamenii au fost avertizați că ar putea cădea obiecte din spațiul aerian. Este mesajul transmis ori de câte ori Rusia atacă - în general cu drone - porturile ucrainene de pe Dunăre. 

„10 oameni au sunat la 112 din cauza zgomotului produs de explozii. „În cursul nopţii trecute, în jurul orei 02:20, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis un mesaj de tip RO-alert pentru zona de Nord a judeţului Tulcea, prin care informa populaţia despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian, pe teritoriul din apropierea graniţei cu Ucraina. Mesajul RO-alert a fost emis după ce structurile cu rol de apărare şi supraveghere a graniţelor României au observat, în jurul orei 02:10, mai multe obiecte (drone) care se apropiau de zona de Nord a judeţului Tulcea”, a transmis, miercuri, ISU Tulcea.

(VIDEO) Un american riscă 5 ani de închisoare după ce și-a abandonat câinele în timpul uraganului Milton

Giovanny Aldama Garcia, un american în vârstă de 23 de ani din Ruskin, Florida, a fost acuzat de cruzime agravată împotriva animalelor, după ce și-a legat și abandonat câinele înainte de sosirea uraganului Milton. Tânărul riscă până la cinci ani de închisoare, după ce imaginile cu câinele său salvat de polițiști au devenit virale pe rețelele de socializare, relatează Sky News.