Incident violent într-un liceu din Gorj. Un bărbat a agresat fizic două eleve

Un bărbat a fost amendat de către poliţie şi este cercetat penal după ce a intrat într-un liceu din judeţul Gorj şi a agresat fizic două eleve cu vârste de 16 ani. Pe una dintre fete a tras-o de păr, celeilalte i-a dat o palmă, nemulţumit că, în ziua anterioară, fetele avuseseră o altercaţie cu nepoata sa, relatează News.ro.

publicat de Veronica Ciortan
sâmbătă, 5 octombrie 2024, 19:45   92
POLIȚIA

Incidentul violent a avut loc vineri, 4 octombrie, la Liceul Tehnologic Turburea. „La data de 4 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta Liceului Tehnologic Turburea a avut loc un incident.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Aninoasa a pătruns, fără drept în incinta liceului şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra a două eleve, ambele de 16 ani, respectiv, pe una dintre ele ar fi tras-o de păr, iar celeilalte i-ar fi dat o palmă”, informează sâmbătă oficialii Poliţiei Gorj.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că bărbatul a mers la liceu nemulţumit de faptul că în ziua anterioară cele două fete avuseseră o altercaţie cu nepoata sa, elevă la acelaşi liceu, ele ameninţând-o pe fată că o trag de păr. Vineri, bărbatul a mers la cele două fete şi, în primă fază, le-a ameninţat. Cele două fete au ripostat şi l-au îndemnat să facă asta, moment în care bărbatul le-a agresat.

În urma incidentelor violente, bărbatul a fost sancţionat cu amendă, pentru pătrunderea fără drept în unitatea de învăţământ. În plus, poliţişti au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

hotnews.ro

Pe urmele partizanilor anticomuniști conduși de Teodor Șușman: traseul istoric unic în România, prin locuri unde s-a murit cu arma în mână

Un traseu turistic și istoric unic în România a fost amenajat în Munții Apuseni, în zona Mărgău - Răchițele, pe teritoriul județului Cluj. Calea Partizanilor este un traseu memorial-tematic, care duce călătorul prin locurile în care s-au ascuns și au luptat mai bine de 10 ani partizanii conduși de Teodor Șușman.

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. Era considerat colaborator al forţelor ruse, implicat în acţiuni represive împotriva ucrainenilor

Explozia unei maşini în oraşul ocupat Enerhodar l-a ucis pe Andrei Korotkii, „şeful securităţii” la Centrala Nucleară (NPP) Zaporojie, a anunţat Kiev Post , citând informaţii publicate pe contul oficial de telegram de Serviciul de Informaţii Militare al Ucrainei.