Femeie lovită de un automobil la poarta bisericii din Basarabeasca. Șoferul a dat bir cu fugiții

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un automobil al cărui șofer a părăsit locul accidentului. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orie 04:45, în preajma bisericii de pe strada Karl Marx din orașul Basarabeasca, susțin sursele PulsMedia.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 19 iulie 2024, 18:57   355
ambulanță

Potrivit surselor, fmeia traversa strada când a fost lovit de un automobil. În urma accidentului, șoferul nu a oprit, ci din contra a forțat pedala de acceleraie și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Femeia a fost găsit zăcând pe carosabil de către un trecător care imediat a alertat oamenii elgii, dar și a solciitat intervenția unei ambulanțe.

Victima, în stareconștientă,a fost transportată la Spitalul raional Cimișlia, unde a fost diagnosticată cu fractură la picior.

În acest caz oamenii legii au inițiat un proces penal, iar în prezent desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili automobilul implicat în accident, dar și șoferul care a fugit de la fața locului.

(VIDEO) Grup infracțional organizat gestionat din Penitenciarul nr.6 Soroca destructurat de ofițerii INI

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu angajații Administrației naționale a penitenciarelor, sub conducerea procurorilor PCCOCS, au documentat acțiunile unui grup criminal aflat în Penitenciarul nr.6 Soroca, implicat în procesul de acumulare a mijloacelor financiare, în așa numitul ”общак”, pentru susținerea unei organizaţii criminale cu sfera de influență în instituțiile penitenciare din Republica Moldova.