UPDATE // Provocări înainte de 9 Mai? A fost găsită „cunoștința cu bombă” a lui Tauber

Oamenii legii l-au depistat pe individul care a sesizat azi poliția despre faptul că pe 9 Mai ar urma să fie plasată o bombă în PMAN, cu implicarea Partidului Șor și Marinei Tauber, cu care ar fi susținut că se cunoaște.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 mai 2023, 16:48   1074
Marina Tauber

 Acesta s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 42 de ani, originar din Ialoveni. Acesta azi a mai făcut o alertă falsă cu bombă și la Primăria Orașului Ialoveni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O persoană necunoscută ar fi sesizat astăzi autoritățile, prin intermediul Serviciului Unic 112, despre faptul că la data de 9 Mai ar urma să fie adus un obiect explozibil în Piața Marii Adunări Naționale de către reprezentanții Partidului „ȘOR”.

Potrivit informațiilor care au apărut în chat-urile interne ale organelor de drept pretinsul „obiect explozibil” ar urma să fie instalat la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt.

Apelantul mai menționează că în spatele „acestei bombe” s-ar afla Partidul Șor, inclusiv Marina Tauber, despre ar fi  comunicat că ar cunoaște-o personal.

Oamenii legii verifică informația pentru a stabili veridicitatea acesteia, dat totodată urmează să identifice și apelantul.

Amintim că acum două zile Marina Tauber a fost plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile, după ce aceasta a fost reținută de CNA pe 1 mai la aeroport, când încerca să părăsească țara.

Provocări înainte de 9 Mai? Poliția sesizată despre o „bombă” în PMAN de către o „conuștință” de a lui Tauber

horosCOP - 25 aprilie: Racii se confruntă cu amintiri melancolice și încearcă să găsească soluții

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând adevărul ascuns în spatele aparențelor. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile noastre interioare? Horoscopul zilnic ar putea să ne ofere indicii prețioase pentru a descifra misterul acestei zile.